Benvinguts i benvingudes a la plataforma de comunicació entre els i les mestres i professors de la zona del Garraf.dilluns, 12 de desembre de 2011

RETALLADES NO!!!

DIMECRES 14 DE DESEMBRE

CONCENTRACIÓ A BARCELONA

Aquest proper dimecres 14 de novembre s’ha convocat una concentració a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, a les 17.30h . És molt important assistir-hi per mostrar el nostre descontentament amb les retallades que ens estan anunciant.
Us proposem trobar-vos a l’estació de tren de Vilanova per anar a Barcelona una bona colla, com més serem més clara quedarà la nostra posició i més força donarà a la mesa negociadora. La concentració està previst que duri 2 hores, però sempre es sol allargar, així que des de comarques també tenim temps de ser-hi!
No tots els centres pleguen a la mateixa hora, podeu quedar  o bé a les 17.08 h. o bé a les 17.21 h. a l’estació, si teniu pancartes porteu-les, o cartells, samarretes, etc. FEM-NOS SENTIR!  

1 comentari:

 1. Hola a tots,

  Sóc professora a l'institut Dolors Mallafrè de Vilanova i la Geltrú. Al nostre centre hem convocat una assemblea al mes de gener per començar a estudiar accions davant de la greu situació que patim a l'ensenyament públic. M'agradaria que ens coordinessim entre tots els centres públics del Garraf per dur a terme accions més contudents. Si voleu venir a l'assemblea esteu convidats el dia 11 de gener a partir de les 13.30 hores al nostre institut.

  Espero les vostre respotes.

  Moltes gràcies

  M. Jesús Cuevas

  ResponElimina