Benvinguts i benvingudes a la plataforma de comunicació entre els i les mestres i professors de la zona del Garraf.dilluns, 12 de desembre de 2011

RETALLADES NO!!!

DIMECRES 14 DE DESEMBRE

CONCENTRACIÓ A BARCELONA

Aquest proper dimecres 14 de novembre s’ha convocat una concentració a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, a les 17.30h . És molt important assistir-hi per mostrar el nostre descontentament amb les retallades que ens estan anunciant.
Us proposem trobar-vos a l’estació de tren de Vilanova per anar a Barcelona una bona colla, com més serem més clara quedarà la nostra posició i més força donarà a la mesa negociadora. La concentració està previst que duri 2 hores, però sempre es sol allargar, així que des de comarques també tenim temps de ser-hi!
No tots els centres pleguen a la mateixa hora, podeu quedar  o bé a les 17.08 h. o bé a les 17.21 h. a l’estació, si teniu pancartes porteu-les, o cartells, samarretes, etc. FEM-NOS SENTIR!  

2 comentaris:

 1. Hola a tots,

  Sóc professora a l'institut Dolors Mallafrè de Vilanova i la Geltrú. Al nostre centre hem convocat una assemblea al mes de gener per començar a estudiar accions davant de la greu situació que patim a l'ensenyament públic. M'agradaria que ens coordinessim entre tots els centres públics del Garraf per dur a terme accions més contudents. Si voleu venir a l'assemblea esteu convidats el dia 11 de gener a partir de les 13.30 hores al nostre institut.

  Espero les vostre respotes.

  Moltes gràcies

  M. Jesús Cuevas

  ResponElimina
 2. Seria interessant que des de les diferents escoles que estem fent alguna cosa (pancartes, xerrades...) posessim en comú les nostres iniciatives, amb les imatges que tingueu.... Si afegiu el comentari dins la zona en al que us trobeu (hi ha apartats al fòrum per aquest menester), entre tots ens farem una idea més global de la nostra situació i de les actuacions que s'estan duent a terme a prop nostre. Animeu-vos a entrar (i registrar-vos). La web i el fòrum el teniu ja muntats, només falteu vosaltres per fer-lo viure. http://mestres.t15.org/index.php?option=com_kunena&func=showcat&catid=9&Itemid=2

  ResponElimina